Forum Rare Films.Cinema Paradiso 

Friday, August 31, 2018

Ulrikke. 1986. 4 episodes.

Ulrikke. 1986. 4 episodes.
 Норвежский телевизионный минисериал про пятилетнюю Ульрику. Её мать умерла и живут они вдвоём с отцом, который часто рассказывает ей о её матери и ей кажется что она хорошо её знает. Однажды папаша заводит себе подругу и приводит её в дом, смогут ли они с Ульрикой найти общий язык?
Serie på fire programmer. Ulrikke på 5 år bor alene med pappaen sin. Moren hennes er død. Da er det ikke så lett når pappa får seg en venn.
1. En serie i fire deler. (1:4) Ulrikke er fem år og bor sammen med pappa. Hun kan ikke huske mamma, for hun døde da Ulrikke var ganske liten. Fordi pappa har snakket så ofte om henne, synes Ulrikke at hun kjenner mamma godt. En dag kommer det noen på besøk som Ulrikke aldri har møtt før.
2. En serie i fire deler. (2:4) Ulrikke er fem år og bor sammen med pappa. Hun kan ikke huske mamma, for hun døde da Ulrikke var ganske liten. Ulrikke og pappa har det så fint sammen, synes Ulrikke. De trenger ikke noen til å hjelpe seg selv om de bor alene. Hun liker ikke at pappa har fått en venninne - eller kanskje det til og med er en kjæreste?
3. En serie i fire deler. (3:4) Ulrikke er fem år og bor sammen med pappa. Hun kan ikke huske mamma, for hun døde da Ulrikke var ganske liten. Pappa er blitt så rar. Han roter bort tingene sine og glemmer å kjøpe mat. Noen ganger er han lei seg. Ulrikke klarer ikke å trøste ham - iallfall ikke alene. Hvor er det blitt av Merete?
4. En serie i fire deler. (4:4) Ulrikke er fem år og bor sammen med pappa. Hun kan ikke huske mamma, for hun døde da Ulrikke var ganske liten. Pappa og Merete er kjærester. Langt inne i seg vet Ulrikke det. Hun liker ikke å tenke på det. For når pappa har Merete, trenger han vel ikke Ulrikke lenger...
Episode List.
1. Ulrikke og pappa.
2. Ulrikke og trollet.
3. Ulrikke blir syk.
4. Hva nå, Ulrikke...
Director: Ann-Cathrin Ramberg.
Cast: Cathrine Marie Andresen, Helge Winther Larsen, Birgitte Victoria Svendsen, Anne Nyutstumo, Christian Neegaard, Mathilde Blichfeldt, Astri Jacobsen .
Norway, Norsk Rikskringkasting (NRK), 1986.
Language: Norwegian.
1280x720 HD
Download Ulrikke. 1986:
Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Ulrikke. 1986. 4 episodes.
Ulrikke. 1986. 4 episodes.
Ulrikke. 1986. 4 episodes.
Ulrikke. 1986. 4 episodes.

No comments:

Post a Comment